Home / Novosti

Poslednje novosti

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA NAŠE AUTORE I KORISNIKE

17.07.2020
Ovim putem vas obaveštavamo da će Sokoj, počev od ponedeljka 20.07.2020. godine, redukovati rad sa strankama, a iz razloga trenutne nepovoljne situacije u vezi sa širenjem zaraze.

Molimo vas da dolaze samo stranke kojima je zaista hitno i neophodno da lično dođu.

Prijem stranaka će se vršiti u periodu od 09h do 14h, od ponedeljka do petka.

Kad se steknu uslovi za izmenu ovog režima rada, bićete obavešteni.

Hvala na razumevanju, srdačan pozdrav,

Vaš Sokoj


detaljnije »

Saopstenje za članove - Odlaganje održavanja Plenuma

25.06.2020
Poštovani članovi Sokoja,

Imajući u vidu da se poslednjih dana delimično pogoršala situacija u vezi sa širenjem zarazne bolesti COVID-19, Upravni odbor je, na sednici održanoj dana 24.06.2020. godine, zauzeo stav da se za sada odloži održavanje plenuma na kome bi se razmatrao predlog novog Statuta, jer je na prvom mestu bezbednost i zdravlje članova Sokoja.

detaljnije »

ODRŽANA SKUPŠTINA CISACA

05.06.2020
Na Skupštini koja je održana elektronskim putem, zbog epidemije korona virusa i u čijem je radu i odlučivanju učestvovao i Sokoj, pored izmene Statuta ove organizacije i promene predsednika, kao i izbora novih potpredsednika, doneto je i više drugih važnih odluka vezanih za rad ove organizacije, ali i Organizacija članica, među kojima je i Sokoj.

detaljnije »

Rezultati konkursa za raspodelu sredstava iz Fonda za kulturna davanja 2020

01.06.2020
Na sednici Skupštine Sokoja, održanoj 31. maja 2020. godine, odobreni su projekti čija će se realizacija pomoći sredstvima Fonda za kulturna davanja.

detaljnije »

SAOPŠTENJE – ODRŽANA JE ELEKTRONSKA SEDNICA SKUPŠTINE SOKOJA

01.06.2020
Dana 31. maja 2020. godine, uspešno je održana elektronska sednica Skupštine Sokoja. Učestvovala su 144 člana aktuelnog saziva Skupštine, tako da je neophodni minimum za kvorum daleko nadmašen, a istovremeno je time dat legitimitet i obezbeđen visok stepen demokratičnosti. Članovi aktuelnog saziva Skupštine su materijal za odlučivanje dobili dovoljno ranije, u Statutom predviđenom roku, tako da su sa istim mogli na vreme da se upoznaju, te da zauzmu stav kako će glasati.

detaljnije »