Sokoj - Organizacija muzičkih autora Srbije

SOKOJ

Na Zlatiboru su , od 2. do 4. aprila, u organizaciji Udruženja radio stanica RAB Srbija, održani jubilarni, 25. Radio – dani.

Udruženje je okupilo više od 400 učesnika – vlasnika i direktora radio stanica iz Srbije, Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, kao i urednike, voditelje i dizajnere zvuka i goste iz drugih radijskih organizacija i TV stanica. Među učesnicima su bili i predstavnici Sokoja, iz Sektora za dozvole i naplatu Miodrag Mijatović, Šef Službe za emitovanje i reemitovanje i Milena Blanuša, saradnik emitovanja i reemitovanja.

Maja Rakovic, predsednica RAB Srbija istakla je da je jedna od misija Udruženja  da se bore isključivo za profesiju, za sve lokalne i regionalne radio stanice Srbije i istakla da se radio stanice na Radio-danima konstantno usavršavaju i stiču nova znanja i veštine; upoznaju se sa najsavremenijim tehničkim mogućnostima prateći najviše svetske standarde na tom polju.

Tokom tri dana stručnog skupa organizovani su paneli, predavanja i radionice.  Održana su i četiri koncerta. Grupa Neverne bebe je obeležila 30 godina postojanja, nastupali su i Tijana Bogićević, koju su na klavijaturama i gitari pratili kompozitori Dušan Alagić i Aleksandra Sara Milutinović.

sokojAsset 2

SOKOJ NA RADIO DANIMA NA ZLATIBORU

SOKOJ NA RADIO DANIMA NA ZLATIBORU