Sokoj - Organizacija muzičkih autora Srbije

SOKOJ

U okviru proslave svog tridesetog rođendana (4. april), ali i promocije svog osmog,  najnovijeg, albuma ’Hodaj’ koji je izašao u izdanju RTS PGP, rok grupa ’Neverne bebe’ je u RTS Klubu u Svetogorskoj ulici u Beogradu okupila svoje mnogobrojne prijatelje i poštovaoce, da zajedno obeleže ove značajne datume i događaje iz života i rada grupe. Odmah potom, u studiju 6 Radio Beograda, održan je jedan mini ’live’ koncert, koji je i snimljen od strane RTS, te će tako biti dostupan i širem auditorijumu.

Oba događaja označila je pre svega sjajna muzika ovog benda, ali i emocije koje su strujale kako između njenih članova, tako i one koje su prelazile na goste i vraćale se ka ovim izvanrednim umetnicima.

Neverne bebe su srpski progresivni rok bend, osnovan u Valjevu 4. aprila 1993. godine. Od tada, do danas, pod mudrim i doslednim rukovodstvom osnivača i lidera grupe, Milana Đurđevića nižu značajne uspehe na domaćoj rok, ali i kulturnoj sceni. To je grupi obezbedilo i izuzetan kvalitet, ali i dugovečnost. Kroz grupu je prošao niz značajnih muzičara i umetnika, a u ovom trenutku, uz Milana, tu su i odavno čuveni Vlajko i Ranđa, Tijana, Jelena, Nemanja, Andreja, a od skora i novi bubnjar Miloš Ratković.

U prazničnoj, veseloj i emotivnoj atmosferi, koja je označila ove događaje, čuli smo da Neverne bebe imaju značajne planove za sledećih 30 godina života i rada grupe, a nama ostaje da im poželimo pre svega dobro zdravlje, a to je garancija da ćemo i dalje uživati u sjajnoj muzici, koju stvaraju.

sokojAsset 2

ROĐENDAN I PROMOCIJA NOVOG ALBUMA NEVERNIH BEBA

ROĐENDAN I PROMOCIJA NOVOG ALBUMA NEVERNIH BEBA