Sokoj - Organizacija muzičkih autora Srbije

SOKOJ

Jedan od naših najpoznatijih rokenrol bendova Generacija 5, povodom jubileja, 45 godina postojanja na rok sceni – pravi svoj veliki koncert 8. decembra u MTS dvorani. 

’’Dolazim za 5 minuta’’, ’’Najjači samo ostaju’’, ’’Ti samo budi dovoljno daleko’’, ’’Umoran od svega’’ i ’’Povedi me u noć’’ samo su neki od hitova, koje će Generacija 5 zajedno sa svojim gostima, izvesti na jedinstvenom “unplugged” (akustičnom) i “plugged” (električnom) koncertu.

Generacija 5 je pored fantastične karijere i pesama koje su obeležile prethodne decenije, poznata i po studijskom i koncertnom radu i saradnji sa našim najpoznatijim kompozitorima, pevačima i grupama – Kornelijem Kovačem, Oliverom Mandićem, Zdravko Čolićem, Sladjanom Milošević, Viktorijom, Dadom Topićem, Bajagom, Željkom Bebekom, Kerberom, Divljim jagodama…

Današnju postavu benda čine: gitarista Dragan Jovanović – Krle, klavijaturista Dragoljub Ilić – Ilke, basista Miloš Stojisavljević – Cajger, bubnjar Boban – Bo Djordjević i pevač Miloš Bajat.

Ulaznice za koncert Generacije 5 se mogu nabaviti na blagajni mts Dvorane, na prodajnim mestima Ticket Vision-a i online na www.tickets.rs.

sokojAsset 2

KONCERT GENERACIJE 5

KONCERT GENERACIJE 5