Sokoj - Organizacija muzičkih autora Srbije

SOKOJ

U salonu Savremene galerije Zrenjanin u ponedeljak 07. novembra sa početkom u 19 časova održaće se koncertna promocija diska „Refleksija uživo“.

Izvođači na ovom projektu su Dušica Mladenović, solo violina i Trio violina „Anime“ Dušica Mladenović, Mina Mladenović i Marina Popović.

„Refleksija uživo“ predstavlja koncertnu promociju CD-a „Refleksija“ po gradovima Srbije i deo je šireg projekta koje udruženje umetnika „Anime“ sprovodi dugi niz godina.

Nakon nekoliko koncerata po Beogradu, snimljenog i izdatog diska sa delima D. Despića i I. Vilsona pod pokroviteljstvom Sokoja i realizovane turneje u Irskoj, došlo je vreme da se disk koncertno predstavi i po gradovima naše zemlje, poručili su iz Savremene galerije Zrenjanin.

„ Projekat ima za cilj da predstavi naš debitantski kompakt disk „Refleksija“ publici širom Srbije. S obirom da se na disku nalaze dela našeg akademika Dejana Despića i irskog kompozitora Iana Vilsona, gostovanje po gradovima Srbije ima za cilj promociju srpske umetničke muzike ali i predstavljanje svetskih muzičkih tokova kroz savremena dela irskog autora. Ova turneja ima za cilj i promociju naše izvođačke umetnosti s obzirom da se radi o koncertnoj prezentaciji diska.  Zalažemo se za decentralizaciju kulturne scene kao i promovisanje ženskog stvaralaštva. Takođe, kao krajnji cilj projekta imamo upućivanje ljudi na kupovinu diska savremene umetničke muzike, bilo u štampanoj ili digitalnoj verziji preko on-line platformi ili sajta muzičke kuće Metropolis Music.“ – navode izvođači.

sokojAsset 2

REFLEKSIJA UŽIVO

REFLEKSIJA UŽIVO