Sokoj - Organizacija muzičkih autora Srbije

SOKOJ

Udruženje rok muzičara Srbije  (URMUS) objavilo je imena finalista BARF10. Finale je zakazano za nedelju, 5. decembara, od 18.30 sati u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Na 10. jubilarni Beogradski autorski rok festival poslato je preko 50 prijava, dok broj prihvaćenih i potvrđenih učesnika iznosi 41. Žiri festivala imao je težak zadatak pri odabiru finalista, pa je predviđeni broj od 6 finalista proširen na 8.

Finalisti BARF10:

ZIMBABVEANSKI ZAVOD ZA ZAŠTITU ZVEROVA (Beograd)

FRAKTAL  (Kragujevac)

KONTRA KOMITET (Šabac)

ASCEND  (Beograd/Aranđelovac)

IV DAN  (Beograd)

IVAN KIĆANOVIĆ (Beograd)

BOL & DEE (Beograd)

TWO COINS FROM MERCURY (Srbobran)

Prvu nagradu za najbolji autorski bend dodeljuje Sokoj i ona iznosi 60.000,00 dinara; nastup na Bunt rok festivalu 2022. godine; digitalno singl izdanje za PGP-RTS. Nastupi svih finalista će biti objavljeni i na zvaničnom YouTube kanalu festivala.

Pored bendova finalista, u revijalnom delu će nastupiti pobednici poslednjeg izdanja festivala – Rampa iz Pančeva, valjevski bend Underforce (ex Vatreni prsten) koji su bili pravo otkrovenje poslednjeg finala, i specijalni gosti – grupa D R A M.

Ulaz na festival će se ove godine naplaćivati simboličnih 200 RSD, a karte će se prodavati na ulazu pred početak festivala. Kupljena ulaznica će ujedno služiti i za glasanje publike.

sokojAsset 2

ODABRANI FINALISTI ZA BARF10

ODABRANI FINALISTI ZA BARF10