Sokoj - Organizacija muzičkih autora Srbije

SOKOJ

Bend koji je poznat po svojoj energiji na koncertima i odličnoj produkciji studijskih albuma, pandemiju korona virusa iskoristili su kreativno, završili su svoj osmi studijski album i  iznenadili fanove novom pesmom i spotom. Do neočekivane saradnje sa Đorđem Miljenovićam došlo je prošlog leta kada su članovi benda poželeli da dodaju neko osveženje i začin netipičan za njihovu muziku.

On dodaje da je „Reka ljubavi“ jedna vrsta i zvučnog i vizuelnog eskperimenta za bend koji uskoro objavljuje osmi studijski album uz najavu „povratka korenima“ u smislu progresivnog roka sa početka karijere. – Trenutak u karijeri nam je takav da ne moramo da pravimo kompromise, imamo taj luksuz da snimamo upravo ono što osećamo ali i da eksperimentišemo, kaže Milan.

Devojke iz benda u ovom spotu izgledaju potpuno drugačije a za to je zaslužan Boris Bakalov. Zanimljivo je takođe da se u njemu prvi put ne pojavljuju članovi benda već tu novu energiju nose samo Jelena, Tijana i Miljenović. Spot je urađen prošlog leta ali su članovi benda zbog pandemije odlučili da sačekaju sa premijerom.

Fotografije – PR promo

Link ka spotu:
sokojAsset 2

NEVERNE BEBE PREDSTAVLJAJU NOVI SPOT ZA PESMU REKA LJUBAVI

NEVERNE BEBE PREDSTAVLJAJU NOVI SPOT ZA PESMU REKA LJUBAVI