Sokoj - Organizacija muzičkih autora Srbije

SOKOJ

U Ateljeu 212, 24. februara od 19.30, biće održan humanitarni koncert u čast legendarnog bubnjara Dragoljuba Đuričića.

Đuričić, koji je 15. marta prošle godine preminuo od posledica infekcije korona virusom, jednom godišnje u pomenutom pozorištu držao je koncerte na kojima je učestvovala bubnjarska elita Srbije i nekadašnje Jugoslavije.

“Želja organizatora, kao i Dragoljubovih prijatelja koji su se okupili oko ovog koncerta, jeste da se nastavi tradicija bubnjarskih večeri koju je on uspostavio i da mu se ubuduće svake godine koncertom oda počast za velike zasluge i trag koji je ostavio u domaćoj muzici. Koncert je humanitarnog karaktera, a sav prihod od ulaznica namenjen je Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj”, istakli su iz izdavačke kuće “Lampshade Media”, koja je organizator događaja.

Sviraće Dragoljubovi bubnjari i beogradska reprezentacija bubnjara, Vlatko Stefanovski, Jan Stefanovski, YU grupa, Kerber, Nikola Čuturilo, Dejan Cukić i Spori ritam bend, Đurađ Đuričić, Duda Bezuha, Aleksandar Lokner, Džoni Dunkić i Peđa Milanović. Program režira Milutin Petrović, a vodiće ga glumica Gorica Popović.

Koncert je humanitarnog karaktera, a sav prihod od ulaznica namenjen je Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

sokojAsset 2

KONCERT U ČAST DRAGOLJUBA ĐURIČIĆA U ATELJEU 212

KONCERT U ČAST DRAGOLJUBA ĐURIČIĆA U ATELJEU 212