Sokoj - Organizacija muzičkih autora Srbije

SOKOJ

Beogradska hard rok grupa Vreme čuda objavila je istoimeni debi album za diskografsku kuću Multimedia Music. Bend Vreme čuda nastao je 2015. godine. Od početka verujući da se kvalitete muzike ne meri tržištem i trendovima, izabrali su teži, ali iskreniji put. Stvaraju i sviraju autorsku muziku, ali slede najbolje primere od 70-tih godina i zlatnog doba rock’n’rolla, do nekih savremenih bendova.

Osvajaju prostore, a u biografiji već imaju veliku binu „Beer Festa“ (pobednici takmičenja mladih bendova), Halu sportova (predgrupa na slavljeničkom koncertu „Galije“) i dosta svirki u probranim klubovima u kojima se sluša i neguje dobar rok zvuk. Posebnu čast učinio im je Peca Popović kada ih je pozvao da sviraju na otvaranju izložbe kojom slavi 50 godina u rok-novinarstvu i svoj ogromni autoritet i renome uložio u preporuku publici da ozbiljno računa na njih.

Album je sniman u studiju SKY, produkciju potpisuje Vladimir Vlada Negovanović a izdanje je pomogao Sokoj iz Fonda za kulturna davanja.

Album „Vreme čuda“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

sokojAsset 2

DEBI ALBUM GRUPE VREME ČUDA

DEBI ALBUM GRUPE VREME ČUDA