Sokoj - Organizacija muzičkih autora Srbije

SOKOJ

U skladu sa, još uvek, aktivnim preporukama Vlade Srbije radi suzbijanja i sprečavanja širenja zarazne bolesti Covid-19, Sokoj primenjuje sve mere prevencije i zaštite korisnika usluga i zaposlenih.

Obavezno je poštovanje ograničenog broja lica u prostorijama Sokoja, kao i nošenje zaštitnih maski, merenje telesne temperature na ulasku u poslovnu zgradu, kao i dezinfekcija ruku. Posebna pažnja se posvećuje redovnoj dezinfekciji podova i prostorija.

Najveći broj zaposlenih u Sokoju i dalje obavlja rad od kuće, dok su u Servisu autora i Servisu korisnika obezbeđena svakodevna dežurstva u periodu od 9 do 15 časova.

Svi naši autori i korisnici repertoara mogu dobiti potrebne informacije pozivanjem Call centra ili drugih brojeva telefona istaknutih na stranici Kontakt, radnim danima od 9 do 15 časova, kao i putem poruka na zvaničnoj Fejsbuk stranici ili imejlom.

Za najnovije vesti o aktuelnim dešavanjima, izmenama u režimu rada, aktuelnim popustima za korisnike i drugim značajnim informacijama u vezi sa radom Sokoja pratite naš sajt i zvaničnu Fejsbuk stranicu.

sokojAsset 2

AKTUELNI REŽIM RADA SOKOJA

Naslovna