SOKOJ

Контакт конференција је водећа платформа за јачање културне инфраструктуре региона и централно место за професионалце у музичкој индустрији.

Вођена од стране ветерана музичке сцене, Контакт конференција представља јединствени скуп у Београду, који обухвата панел дискусије, радионице, изложбе и концерте и представља срж независне музичке сцене на Балкану.

Циљ конференције је  јачање културне и музичке инфраструктуре региона кроз повезивање, умрежавање и сарадњу међу музичким професионалцима, уметницима и љубитељима музике.

Контакт нуди широк спектар активности од панел дискусија које покривају актуелне теме у музичкој индустрији, преко радионица које нуде практична знања, до изложби које визуално представљају музичку културу, Контакт конференција није само догађај, већ платформа где се музички делатници и љубитељи музике окупљају да деле, уче и расту заједно.

У четвртак 21. марта у  Југословенској кинотеци са почетком у 12 часова, свечано ће бити отворена Контакт конференција

Панел под називом Музика као суперзачин у представама, маркетингу, кампањама почиње у 13.45.

Модераторка је Зденка Милановић (Lampshade Media, РС)

На панелу ће, као представник Сокоја, учествовати Срећко Барбарић , помоћник директора а остали учесници су  Александра Ковач (композиторка и кантауторка, РС), Ана Крстајић (композиторка, РС), Бошко Мијушковић (straight mickey and the boyz, Turbo Trans Turisti, РС).

Панел детаљније истражује како музика може обогатити и трансформисати различите креативне и комерцијалне пројекте. Од представа које користе музику да појачају емотивни доживљај, преко маркетиншких кампања које се ослањају на музичке елементе да би привукле пажњу и побољшале брендирање, до друштвених и рекламних кампања које користе моћ музике да пошаљу снажне поруке, овај панел открива како је музика незаменљиви елемент у креирању дубљег утиска на публику. Разматрајући примере успешних и мање успешних интеграција музике, учесници панела ће поделити своје увиде и искуства, нудећи вредне лекције за коришћење музике као ефективног алата у различитим контекстима.

Детаљан програм је доступан на сајту https://www.kontakt.org.rs/

Foto: FB Muz.produkcija RTS / Nebojsa Babić