SOKOJ

Одржан је још један, трећи у низу, успешан Пленум на тему: Стратегија новог Информационог система Сокоја.

Формат састанка је овога пута, због законских и епидемиолошких могућности, био уз претежно учешће чланова уживо, док је један број чланова учествовао и укључењем путем видео линка.

Изузетно конструктивној дискусији, која је настала после презентације директора Сокоја, присуствовали су у Потпредседник УО Сокоја г. Милан Ђурђевић, као и стручни ИТ Kонсултант г. Дејан Смиљанић, који су, заједно са директором г. Дејаном Манојловићем, присутнима давали и додатна обавештења у вези са овом важном темом.

Пленуми, на којима је посебно инсистирао УО Сокоја, замишљени су као место на коме треба претрести сва могућа спорна питања, како бисмо сви на седницу Скупштине дошли припремљени и са јасним ставовима и рашчишћеним дилемама, те донели адекватну одлуку.

Примећено је, те констатовано од стране учесника Пленума, да су и на овој, а и на претходним седницама, у недовољном броју учествовали чланови Актуелног сазива Скупштине Сокоја, који и донесе одлуку.

Следећа седница Пленума у истом формату као ова, биће одржана 28. октобра са почетком у 11ч, о чему ће чланови бити благовремено обавештени, путем е-маила.

 

                                                                                                                                                Стручна служба Сокоја

sokojAsset 2

ОДРЖАН ПЛЕНУМ У ВЕЗИ СА СТРАТЕГИЈОМ НОВОГ ИС СОКОЈА