SOKOJ

Више од 10 хиљада људи посетило је тринаести по реду АРЛЕММ, који је и ове године трајао 16 дана уз концерте, предавања и часове водећих музичара из целог света.

Овогодишњу манифестацију обележили су концерти оркестра ГРМИ, групе Калем, Звонка Богдана, Првог београдског певачког друштва и многих других. И ове године дешавања су преношена уживо путем Yettel мреже како би љубитељи музике могли да прате концерте са било ког места у свету.

„Заиста је посебан осећај организовати фестивал у мањим срединама, а направити овакав бренд, као што је данас АРЛЕММ, било је вредно труда” – деле своје утиске организатори.

Око 150 младих полазника из земље и иностранства имало је прилику да ради са врхунским предавачима и професорима виолине, виолончела, контрабаса, клавира, виоле,контрабаса, духовног појања, флауте, камерне музике, соло певања и гитаре, а потом своје вештине покаже на концертима на отвореном.

Оснивач и организатор непрофитне манифестације АРЛЕММ је Удружење за ширење и подстицај музичке културе у Србији – МУЗИКУС, а реализацију је подржао Сокој средствима Фонда за културна давања.

Фото: YouTube Arlemm

sokojAsset 2

ЗАВРШЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА АРЛЕММ 2022.

ЗАВРШЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА АРЛЕММ 2022.