SOKOJ

Београдска хард рок група Време чуда објавила је истоимени деби албум за дискографску кућу Multimedia Music. Бенд Време чуда настао је 2015. године. Од почетка верујући да се квалитете музике не мери тржиштем и трендовима, изабрали су тежи, али искренији пут. Стварају и свирају ауторску музику, али следе најбоље примере од 70-тих година и златног доба rock’n’rolla, до неких савремених бендова.

Освајају просторе, а у биографији већ имају велику бину „Beer Festa“ (победници такмичења младих бендова), Халу спортова (предгрупа на слављеничком концерту „Галије“) и доста свирки у пробраним клубовима у којима се слуша и негује добар рок звук. Посебну част учинио им је Пеца Поповић када их је позвао да свирају на отварању изложбе којом слави 50 година у рок-новинарству и свој огромни ауторитет и реноме уложио у препоруку публици да озбиљно рачуна на њих.

Албум је сниман у студију SKY, продукцију потписује Владимир Влада Неговановић а издање је помогао Сокој из Фонда за културна давања.

Албум „Време чуда“ доступан је на свим продајним местима Multimedia Music, онлајн на  www.multimedia-music.com, као и на свим релевантним музичким платформама.

sokojAsset 2

ДЕБИ АЛБУМ ГРУПЕ ВРЕМЕ ЧУДА

ДЕБИ АЛБУМ ГРУПЕ ВРЕМЕ ЧУДА