SOKOJ

Буч Кесиди су објавили винилно издање хваљеног албума “Еуфорија”. Лимитирана серија црвених плоча по свему судећи неће ни стићи у продавнице јер је комплетан тираж од 500 комада готово распродат за мање од две недеље и то само у преордеру преко сајта бенда. У продаји је још само тридесетак комада и то искључиво на сајту бенда на адреси https://buckesidi.com

Фотографије : Ведрана Вукојевић

“Након дигиталног и концертног успеха албума “Еуфорија” којим смо одушевљени, драго нам је да Буч Кесиди коначно може и физички да уђе у ваше домове у виду ове прелепе црвене плоче ограниченог тиража” наводе чланови бенда.

Снимање и издавање албума подржали су Сокој и ОФПС, док су винилно издање заједнички објавили издавачке куће Контра и Аммоните.

Албум “Еуфорија” бенда Буч Кесиди бенду је донео номинацију за престижну награду IMPALA за најбољи независни европски албум године као и пут на престижни Еуросониц фестивал који је одржан у јануару у Холандији. Албум је објављен крајем прошле године за издавачку кућу Контра, а са албума су се већ издвојили хитови  “Нема љубави у клубу“, “Ђускање не помаже“,  “ТИХО” и ”Субота”.

10/10 Ravno do dna9/10 Balkanrock5/5 Esspreso4/5 Muzika.hr9/10 StereoArt MagazinZiher.hr  само су неке од оцена новог албума бенда.

Албум Еуфорија се нашао на свим релевантним листама најбољих издања из 2019. године међу којима су и Muzika.hr, Singl godine po izboru publike BalkanrockaBalkanrock – 25 najboljih albumaBeehype – Best albums 2019Tegla.rs – Hit godineMuzika je Zvonko Radost – najbolji singl godineBefore AfterBalkan Rock – 10 najbojih regionalnih singlovaMuzika.hrStereo Art – singlovi godineHelly Cherry – 50 najboljih izdanjaHighway star magzineOblakoder

sokojAsset 2

БУЧ КЕСИДИ ОБЈАВИЛИ ВИНИЛНО ИЗДАЊЕ АЛБУМА ЕУФОРИЈА

БУЧ КЕСИДИ ОБЈАВИЛИ ВИНИЛНО ИЗДАЊЕ АЛБУМА ЕУФОРИЈА