SOKOJ

У оквиру прославе свог тридесетог рођендана (4. април), али и промоције свог осмог,  најновијег, албума ’Ходај’ који је изашао у издању РТС ПГП, рок група Неверне бебе је у РТС Клубу у Светогорској улици у Београду окупила своје многобројне пријатеље и поштоваоце, да заједно обележе ове значајне датуме и догађаје из живота и рада групе. Одмах потом, у студију 6 Радио Београда, одржан је један мини лајв концерт, који је и снимљен од стране РТС, те ће тако бити доступан и ширем аудиторијуму.

Оба догађаја означила је пре свега сјајна музика овог бенда, али и емоције које су струјале како између њених чланова, тако и оне које су прелазиле на госте и враћале се ка овим изванредним уметницима.

Неверне бебе су српски прогресивни рок бенд, основан у Ваљеву 4. априла 1993. године. Од тада, до данас, под мудрим и доследним руководством оснивача и лидера групе, Милана Ђурђевића нижу значајне успехе на домаћој рок, али и културној сцени. То је групи обезбедило и изузетан квалитет, али и дуговечност. Кроз групу је прошао низ значајних музичара и уметника, а у овом тренутку, уз Милана, ту су и одавно чувени Влајко и Ранђа, Тијана, Јелена, Немања, Андреја, а од скора и нови бубњар Милош Ратковић.

У празничној, веселој и емотивној атмосфери, која је означила ове догађаје, чули смо да Неверне бебе имају значајне планове за следећих 30 година живота и рада групе, а нама остаје да им пожелимо пре свега добро здравље, а то је гаранција да ћемо и даље уживати у сјајној музици, коју стварају.

sokojAsset 2

РОЂЕНДАН И ПРОМОЦИЈА НОВОГ АЛБУМА НЕВЕРНИХ БЕБА

РОЂЕНДАН И ПРОМОЦИЈА НОВОГ АЛБУМА НЕВЕРНИХ БЕБА