Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

SOKOJ

Обавештавамо чланове Сокоја да је у вези са израдом предлога новог Статута Сокоја планирано одржавање два пленума, за 08. фебруар и 22. фебруар. 2021. године, са почетком у 12.00 часова.

 Због тренутне епидемиолошке ситуације у нашој земљи, као и Наредбе о забрани окупљања у Републици Србији на јавним местима у затвореном и отвореном простору, пленуми ће се организовати путем видео конференције (платформе Тeams).

Члановима Сокоја биће достављен мејл са упутством за инсталацију и коришћење платформе Теамс, као и нацрт Статута Сокоја.

Своје евентуалне сугестије, коментаре и питања у вези са нацртом Статута можете послати до 03. фебруара 2021. године на мејл адресу nacrtstatuta@sokoj.rs, како бисмо правовремено и потпуно могли припремити одговоре.

Ако желите да учествујете на пленуму, до наведеног датума обавезни сте да пријавите своје учешће путем мејла, уз навођење датума када желите да учетвујете (08. или 22. фебруар), што шаљете такође на мејл адресу  nacrtstatuta@sokoj.rs, како би ИТ Сокоја, на најбољи могући начин, организовао видео пленуме за пријављени број лица.

sokojAsset 2

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧЛАНОВЕ У ВЕЗИ ПРЕДЛОГА ИЗРАДЕ НОВОГ СТАТУТА СОКОЈА