Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

SOKOJ

Стручна служба Сокоја обавештава чланове да је планирано у априлу месецу одржавање два пленума у вези са израдом новог Информационог система. Позив члановима Сокоја да узму учешће на пленумима као и детаљније информације биће истакнуте на порталу за ауторе и достављене путем имејла са пратећим документима , Стратегије Информационог система у следећих 5 година и презентација Стратегије.

Пленуми су заказани за 16 април и 29 април 2021. године, са почетком у 11.00 часова, а биће организовани путем видео конференције (платформе Теамс) , имајући у виду тренутну епидемиолошку ситуацију у нашој земљи, као и Наредбе о забрани окупљања у Републици Србији на јавним местима у затвореном и на отвореном простору.

Уколико желите да учествујете на пленуму, обавезни сте да пријавите своје учешће путем имејла на адресу info@sokoj.rs, уз напомену прецизно наведеног датума на ком заказаном пленуму желите да учествујте како би ИТ служба Сокоја, на најбољи могући начин, организовала видео пленуме за пријављени број лица.

Пријава за учествовање може се послати до 14 априла 2021. године у колико је учествовање на првом пленуму и до 26.04.2021.године уколико је планирано учешће на другом заказаном пленуму , а како би  правовремено и потпуно могли да се припреме одговори од стране ИТ службе и г.Дејана Смиљанића своје евентуалне сугестије, коментаре и питања у вези са ИТ стратегијом чланови Сокоја могу послати на имејл адресу info@sokoj.rs до наведених датума.

sokojAsset 2

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКАЗАНИМ ПЛЕНУМИМА ПОВОДОМ ИЗРАДЕ НОВОГ ИНФОРМАЦИОНОГ СИСТЕМА СОКОЈА

ОДРЖАН ПРВИ ОНЛАЈН ПЛЕНУМ СОКОЈА