SOKOJ

У складу са, још увек, активним препорукама Владе Србије ради сузбијања и спречавања ширења заразне болести Covid-19, Сокој примењује све мере превенције и заштите корисника услуга и запослених.

Обавезно је поштовање ограниченог броја лица у просторијама Сокоја, као и ношење заштитних маски, мерење телесне температуре на уласку у пословну зграду, као и дезинфекција руку. Посебна пажња се посвећује редовној дезинфекцији подова и просторија.

Највећи број запослених у Сокоју и даље обавља рад од куће, док су у Сервису аутора и Сервису корисника обезбеђена свакодевна дежурства у периоду од 9 до 15 часова.

Сви наши аутори и корисници репертоара могу добити потребне информације позивањем кол центра или других бројева телефона истакнутих на страници Контакт, радним данима од 9 до 15 часова, као и путем порука на званичној Фејсбук страници или имејлом.

За најновије вести о актуелним дешавањима, изменама у режиму рада, актуелним попустима за кориснике и другим значајним информацијама у вези са радом Сокоја пратите наш сајт и званичну Фејсбук страницу.

sokojAsset 2

АКТУЕЛНИ РЕЖИМ РАДА СОКОЈА