Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

SOKOJ

Буч Кесиди су објавили винилно издање хваљеног албума “Еуфорија”. Лимитирана серија црвених плоча по свему судећи неће ни стићи у продавнице јер је комплетан тираж од 500 комада готово распродат за мање од две недеље и то само у преордеру преко сајта бенда. У продаји је још само тридесетак комада и то искључиво на сајту бенда на адреси https://buckesidi.com

Фотографије : Ведрана Вукојевић

“Након дигиталног и концертног успеха албума “Еуфорија” којим смо одушевљени, драго нам је да Буч Кесиди коначно може и физички да уђе у ваше домове у виду ове прелепе црвене плоче ограниченог тиража” наводе чланови бенда.

Снимање и издавање албума подржали су Сокој и ОФПС, док су винилно издање заједнички објавили издавачке куће Контра и Аммоните.

Албум “Еуфорија” бенда Буч Кесиди бенду је донео номинацију за престижну награду IMPALA за најбољи независни европски албум године као и пут на престижни Еуросониц фестивал који је одржан у јануару у Холандији. Албум је објављен крајем прошле године за издавачку кућу Контра, а са албума су се већ издвојили хитови  “Нема љубави у клубу“, “Ђускање не помаже“,  “ТИХО” и ”Субота”.

10/10 Ravno do dna9/10 Balkanrock5/5 Esspreso4/5 Muzika.hr9/10 StereoArt MagazinZiher.hr  само су неке од оцена новог албума бенда.

Албум Еуфорија се нашао на свим релевантним листама најбољих издања из 2019. године међу којима су и Muzika.hr, Singl godine po izboru publike BalkanrockaBalkanrock – 25 najboljih albumaBeehype – Best albums 2019Tegla.rs – Hit godineMuzika je Zvonko Radost – najbolji singl godineBefore AfterBalkan Rock – 10 najbojih regionalnih singlovaMuzika.hrStereo Art – singlovi godineHelly Cherry – 50 najboljih izdanjaHighway star magzineOblakoder

sokojAsset 2

БУЧ КЕСИДИ ОБЈАВИЛИ ВИНИЛНО ИЗДАЊЕ АЛБУМА ЕУФОРИЈА

БУЧ КЕСИДИ ОБЈАВИЛИ ВИНИЛНО ИЗДАЊЕ АЛБУМА ЕУФОРИЈА