Home / O nama

Pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela sajta Sokoj.rs posetioci automatski prihvataju pravila korišćenja.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Internet prezentacije Sokoj.rs. Sve sadržaje posetioci koristite na vlastitu odgovornost i Sokoj - organizacija muzičkih autora Srbije, se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Sokoj polaže autorska prava na sve tekstualne, vizuelne i audio materijale i sadržaje. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava Sokoja i podložno je tužbi.
Neovlašćeno korišćenje sadržaja sa prezentacije Sokoj.rs bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Sokoj povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Sokoj se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, kontakt telefona i sl. neće koristiti ni u koje druge svrhe osim izbegavanja eventualnih zloupotreba i verifikovanja aktivnosti korisnika na prezentaciji Sokoj.rs.

Sokoj.rs omogućava posetiocima (autorima) da pošalju svoje vesti koje će, ukoliko ispunjavaju pravila, biti objavljanje u okviru kategorije Autori pišu vesti. Vesti autora se ne objavljuju po automatizmu, već tek nakon provere od strane urednika.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na sajtu Sokoj.rs, smatra se da su posetioci upoznati sa navedenim pravilima korišćenja.

Urednički tim
Sokoj.rs