SOKOJ

Бенд који је познат по својој енергији на концертима и одличној продукцији студијских албума, пандемију корона вируса искoристили су креативно, завршили су свој осми студијски албум и  изненадили фанове новом песмом и спотом. До неочекиване сарадње са Ђорђем Миљеновићам дошло је прошлог лета када су чланови бенда пожелели да додају неко освежење и зачин нетипичан за њихову музику.

Хтели смо да у нашу модерну продукцију додамо неку другачију енергију и спојимо електронику са емоцијама, јер емоција је нешто што наша публика од нас очекује, каже фронтмен Милан Ђурђевић.

Он додаје да је „Река љубави“ једна врста и звучног и визуелног ескперимента за бенд који ускоро објављује осми студијски албум уз најаву „повратка коренима“ у смислу прогресивног рока са почетка каријере. – Тренутак у каријери нам је такав да не морамо да правимо компромисе, имамо тај луксуз да снимамо управо оно што осећамо али и да експериментишемо, каже Милан.

Девојке из бенда у овом споту изгледају потпуно другачије а за то је заслужан Борис Бакалов. Занимљиво је такође да се у њему први пут не појављују чланови бенда већ ту нову енергију носе само Јелена, Тијана и Миљеновић. Спот је урађен прошлог лета али су чланови бенда због пандемије одлучили да сачекају са премијером.

Линк ка споту:
sokojAsset 2

НЕВЕРНЕ БЕБЕ ПРЕДСТАВЉАЈУ НОВИ СПОТ ЗА ПЕСМУ РЕКА ЉУБАВИ

НЕВЕРНЕ БЕБЕ ПРЕДСТАВЉАЈУ НОВИ СПОТ ЗА ПЕСМУ РЕКА ЉУБАВИ