SOKOJ

У оквиру концертне сезоне MAKE SENSE, оркестар Музикон у сарадњи са џез квартетом  Шчиме организују концерт FUSION MAKES SENSE који ће бити емитован, у оквиру  Agelast session, на истоименом YouTube каналу 23. децембра од 19ч.

Линк https://bit.ly/3oExjZ5

Слушаоци ће бити у прилици да чују жанровске варијације класичне музике у фузији са џезом. Оркестар ће изводити ауторске композиције џез састава Шчиме у аранжману за џез квартет и гудачки оркестар. Поред већ познатих, премијерно ће бити изведене и  композиција овог џез квартета, које су дело Луке Игњатовића и Саве Милетића. Аранжмане за гудачки оркестар потписују композитори Владимир Николов и Ана Крстајић.

Пројекат је добио подршку Фонда за културна давања Сокоја а уживо пренос и продукцију концерта подржали су Hooloovoo и ProductionPool

Агеласт канал: https://bit.ly/3qK7NUo

Шчиме канал: https://bit.ly/2KflcTG

Музикон канал: https://bit.ly/39X6OtP

**********

Ово је трећа концертна сезона MAKE SENSE. Два концерта су одржана у септембру – Nature MAKE SENSE у Ботаничкој башти и Midnight Makes Sense – поноћни концерт на тераси Кваке 22. Од свог оснивања,  Музикон се игра формом и програмом. Од оних у великим салама, до оних у трамвајима, концерти Музикона варирају од премијерног извођења прве симфоније Александра Седлара, преко свирања музике Квина, Битлса и Цепелина , наступа са Борисом Березовским, Стефаном Миленковићем, турнеје у Кини са филхармонијом из Салцбурга, до малих наступа на разним локацијама и необавезних свирки за суграђане.

sokojAsset 2

МУЗИКОН И ШЧИМЕ FUSION MAKES SENSE НА КОЛАРЦУ

МУЗИКОН И ШЧИМЕ FUSION MAKES SENSE НА КОЛАРЦУ