SOKOJ

Е-play је објавио свој први “live” спот у каријери за песму “Срешћемо се неки други пут”.

Песма је снимљена уживо на Трновфесту у Љубљани, а спот обухвата видео снимке са преко двадесет фестивала у Србији и региону. У тренутнку када концерата готово да и нема, бенд се одлучио да баш сада, када нам то највише недостаје, објави овакав видео.

Спот се снимао у распону од годину дана. Имали смо среће да добијемо помоћ од Сокоја за овај пројекат па смо успели да забележимо велики број фестивала на којима смо свирали у прошлом периоду. Највећи број кадрова су са наших најомиљенијих фестивала: београдског Беер феста, Арсенала, фестивала Cinema city i Rock Village festa. Нисмо знали да правимо историјску забелешку нечега што ће бити стављено на паузу. Зато смо и одлучили да, управо сада, са великом носталгијом пустимо овај спот уз поруку да се надамо да ћемо се срести и видети поново уживо“, изјавила је басисткиња и певачица Маја Цветковић

 Нисмо знали да правимо историјску забелешку нечега што ће бити стављено на паузу. Зато смо и одлучили да, управо сада, са великом носталгијом пустимо овај спот уз поруку да се надамо да ћемо се срести и видети поново уживо! – додала је Маја.

Упркос околностима бенд је и даље веома активан. Београдски Е-play је изабран да представља Србију на једном од највећих и најутицајнијих европских музичких фестивала ЕSNS. Холандски Еуросониk Noorderslag (ЕSNS) најавио је за 2021. годину да ће бити потпуно дигиталан и одржаће се од 13. до 16. јануара, како би наставио своју мисију 35. годину заредом: промоцију нове европске музике. Овогодишњи извођачи долазе из 28 европских земаља, а жанр се креће од рока, попа и џеза до електронске музике и хип хопа. Међу њима, Србију ће представљати београдска група Е-Play.

sokojAsset 2

Е-PLAY ОБЈАВИО СВОЈ ПРВИ “LIVE” СПОТ У КАРИЈЕРИ

Е-PLAY ОБЈАВИО СВОЈ ПРВИ “LIVE” СПОТ У КАРИЈЕРИ